Zondag 30 januari om 11.00 uur - 4e zondag door het jaar

Jezus’ grootste wens is, om in ons leven ‘Licht in duisternis zijn.’ Het enige wat wij hoeven te doen is ons hart te open en Jezus als een Licht in ons leven te laten zijn. Maar Jezus is in zijn eigen geboortedorp. De mensen zeggen: ‘Jezus, die kennen we wel…’ En Jezus kan niet veel betekenen in Nazareth... Ook wij zeggen misschien wel eens over de ander ‘och, die kennen we wel.’ We geven daarmee de ander geen nieuwe kans. Geven we de Ander én de ander opnieuw een kans om van betekenis te zijn in onze ogen?

Voorganger:   Pastoor Blom

Organist:        Marcel Engelen

Intenties:

Mia van Loos-Broek wegens verjaardag en overleden familie

Gerrit Jacobs wegens verjaardag, achterkleinkind Kay en om sterkte en kracht voor Sem

Hannie de Rijk-Koch vanwege huwelijksjubileum en verjaardag

 

Mededelingen

  1. De geplande presentatiemis van de communicanten op zondag 30 januari wordt uitgesteld naar een latere datum.
  2. Versoepelingen in onze parochies! We mogen weer opnieuw maximale capaciteit van de ruimte gebruiken mits we de anderhalve meter afstand kunnen waarborgen. Missen na 17.00 uur zijn weer toegestaan. Dit betekent dat de Mis in de kapel van Heukelom op zaterdag 29 januari nog op 16.00 uur blijft staan, maar vanaf zaterdag 5 februari weer om 17.00 uur de Mis is.
  3. Het parochiecentrum, Kerkstraat 8, is vanaf maandag 31 januari doordeweeks weer geopend tussen 10.00-12.00 uur.
  4. Het OCB is weer geopend vanaf maandag 31 januari tussen 10.00-13.00 uur. Men zoekt nog vrijwilligers om ook in de middaguren open te kunnen!
  5. Op maandag 2 februari vieren we het feest van Maria Lichtmis. Tevens wordt de Blasiuszegen gegeven. In het Oratorium om 09.00 uur.
  6. Presentatieviering van de Eerste Communicanten Zondagmiddag 30 Januari gaat niet door.